dilluns, 17 de març del 2014

  
 
Xanascat butlletí
 
 
L'Estiu és teu 2014
 
Número 99. Març 2014
 
ESTIU ES TEU 2014
 
 
L'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obre avui a les 12 hores del migdia, el període de preinscripcions al programa "L'Estiu és teu!" a través del portal web xanascat.cat/estiuesteu.
La iniciativa, que enguany arriba a la seva vintena edició, ofereix experiències de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a través de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats d'estades a escollir són: música (19 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet i handbol), multiesportives (20 modalitats), combinat d'anglès i multiesportivescombinat d'anglès i astronomiaenginycircteatreveucinema i natura.
El nombre total de places que s'ofereixen és de 10.074. Des de l'inici del programa, un total de 117.261 infants i joves han gaudit del programa.
Enguany el programa presenta novetats importants, algunes de les quals són:millores en el procés de preinscripció, nous torns de 8 dies/7 nits, noves especialitats en la tipologia "Música", nous albergs, etc. Consulteu totes les NOVETATS.
Tota la informació de les estades, preus, albergs i procés de preinscripció la trobareu al web xanascat.cat/estiuesteu.
 
Colònies Setmana Santa
 
Colonies Setmana Santa
La proposta de la Xanascat per les vacances de Pasqua es diu, Colònies Setmana Santa.
Cinc dies d'estada per gaudir, aprendre i passar-ho bé amb les estades d'anglès, a l'alberg de Planoles (Pere Figuera), o multiesportives, a l'albergs de Coma-ruga, del 13 al 17 d'abril, per a nois i noies de 8 a 16 anys.
Més informació i reserves al web o bé trucant al 934 838 363.
 
Escapa't a la neuSuma't a la generació Carnet Jove
Commemoració Tricentenari
 Agència Catalana de la Joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada