diumenge, 26 de maig del 2013

NO LLENCIS LA TOVALLOLA Reglament

JORNADA ESPORTIVA
- NO LLENCIS LA TOVALLOLA - 
NORMATIVA
Aquesta jornada vol trobar un espai de relació, dintre de la comunitat educativa de l’IES Bellulla (alumnes, exalumnes, professors, personal no docent, mares i pares), en grups mixtes en gènere i/o pertinença a algun del col·lectius esmentats, en número màxim de 12 i un mínim de 8 persones, identificades per vincle directe amb el centre.
Organitzarem una jornada multiesportiva, aprofitant les instal·lacions esportives de l’Institut.
Les inscripcions tindran un valor simbòlic d’1,5€ per participant, i s’hauran d’entregar pel valor de tot l’equip en el moment de lliurar el full d’inscripció, per poder-vos oferir el dinar, i poder fer alguna aportació (0,5€) al banc d’aliments existent al Municipi.
Tiquet per a no participants (famílies), justificant individual del pagament de 2,5€, que dona dret a un entrepà, per dinar després de la competició.  0,5€ seran per al donatiu al banc d’aliments existent al Municipi.
Es faran partits de curta durada, amb l’objectiu de jugar el màxim d’encontres possible,  entre tots els equips  participants.
S’adaptaran tres espais de joc: futbol, bàsquet i vòlei, i els equips aniran fent una rotació pels diferents camps.
REGLAMENT
1.       Es seguiran les mateixes normes dictades per la federació, dels diferents esports a competir.
2.       El jugador que faci una falta al contrari,  serà substituït per un altre company,  i no es podrà reincorporar fins passats 2 minuts.
3.       No tindran validesa els triples en bàsquet, es a dir comptaran 2 punts.
4.       Dintre del terreny de joc, sempre haurà d’haver com a mínim dues participants femenines, o pel contrari, si és un equip majoritari de noies, haurà d’haver el mínim establert anteriorment de nois.
5.       Els jugadors no podran dirigir protestes a l’àrbitre, durant el temps que duri el partit.
6.       L’àrbitre podrà expulsar del partit, a aquells jugadors que no acceptin les normes (aquest jugador serà substituït per un altre company, tenint en compte l’exigència de fer jugar dues companyes com a mínim <punt 4>, i en cas que això no pogués ser, per lesió o expulsió, serà l’àrbitre qui decideixi que s’ha de fer).
PUNTUACIÓ
En cada partit hi hauran 3 punts en joc.
·         1 punt pel resultat.
·         1 punt per l’originalitat de l’equipament i el manteniment d’aquest, durant la competició (a criteri de l’àrbitre).
·         1 punt pel “bon rotllo” i “joc net”, dins l’equip i amb el contrari (a criteri de l’àrbitre).
En acabar el partit, es confeccionarà un acta i es durà a una taula de control, que comptabilitzarà i acumularà els punts de cada partit, elaborant, així, una classificació.
CALENDARI
26/05 PRESENTACIÓ
29/05 TANCAMENT INSCRIPCIONS
02/06 FESTA / COMPETICIÓ NO LLENCIS LA TOVALLOLA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada