dissabte, 2 de juny del 2012


La jornada ‘No llencis la tovallola’ recapta 110 euros per la Marató per la pobresa

Partit de bàsquet
Partit de bàsquet
Partit de futbol
Partit de futbol
Botifarrada per tancar la jornada
Botifarrada per tancar la jornada
Preparant els entrepans per tots els participants
Preparant els entrepans per tots els participants
ESPORTS 28/05/2012
L’Institut Bellulla i la colla Chic@s Mil, amb la col·laboració del Club Bàsquet Canovelles, van aconseguir recaptar 110 euros per la Marató per la pobresa de TV3, el passat 27 de maig, a la jornada esportiva solidària No llencis la tovallola.
La jornada solidària, que va durar de les 9 a les 14 h i va tenir lloc a les instal·lacions de l’institut i al pavelló Ca la Tona, va enfrontar un centenar de persones, que van jugar de manera amistosa a futbol, bàsquet i voleibol, agrupats en equips de 10 persones.
Les inscripcions van tenir un valor simbòlic d’1,50 € per participant. Tots van gaudir de la jornada, un entrepà, una beguda i un obsequi molt especial per part de l’Ajuntament: una entrada per gaudir d’un espectacle al Teatre Auditori Can Palots. De l’aportació de cada persona, 0,50 € van anar a parar a la Marató.
Els partits van ser de curta durada amb l’objectiu de jugar el màxim de trobades possibles entre tots els equips participants. A cada partit hi van haver tres punts en joc: un punt pel resultat, un per l’originalitat de la disfressa o equipament del grup i un punt pel joc net i bon ambient dins l’equip i amb el contrincant. A la jornada, però, no van haver vencedors i vençuts. Tots van quedar satisfets per la bona acollida que va tenir l’activitat, així com per la solidaritat demostrada, novament, per molts canovellins i canovellines que amb la seva aportació ajudaran a finançar projectes dedicats a habitatge, inserció sociolaboral, assistència i infància.
A banda dels partits, els nois i noies de les activitats extraescolars de l’institut van oferir als assistents diverses exhibicions durant una jornada que va comptar, també, amb la presència de diverses autoritats de l’Ajuntament, entre elles l’alcalde, José Orive, el regidor d’Esports, Joan Isern, i la regidora d’Infància i Joventut, Gemma Marzo.
La matinal esportiva, que també va recaptar aliments de tot tipus per repartir entre les persones més necessitades de Canovelles, va acabar amb una botifarrada popular i el recompte dels 110 euros que s’ingressaran a la Marató en nom de l’Institut Bellulla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada