dijous, 17 de maig del 2012


JORNADA ESPORTIVA - NO LLENCIS LA TOVALLOLA - NORMATIVA

Aquesta jornada vol trobar un espai de relació, dintre del col·lectiu educatiu de l’IES Bellulla (alumnes, exalumnes, professors, personal no docent, mares i pares), en grups mixtes en gènere i/o pertinença, en número de 10 persones identificades per vincle directe amb el centre.
Organitzarem una jornada multiesportiva, aprofitant les instal·lacions esportives de l’Institut.
Les inscripcions tindran un valor simbòlic d’1,5€ per participant, i s’hauran d’entregar pel valor de tot l’equip en el moment de lliurar el full d’inscripció, per poder-vos oferir el dinar, i poder fer alguna aportació (0,5€) a la Marató de TV3.
Tiquet per a no participants (famílies), justificant individual del pagament de 2,5€, que dona dret a un entrepà, per dinar després de la competició.  0,5€ seran per al donatiu a la Marató de TV3.
Es faran partits de curta durada, amb l’objectiu de jugar el màxim d’encontres possible,  entre tots els equips  participants.
S’adaptaran tres espais de joc: futbol, bàsquet i vòlei, i els equips aniran fent una rotació pels diferents camps.

REGLAMENT
1.       Es seguiran les mateixes normes dictades per la federació, dels diferents esports a competir.
2.       El jugador que faci una falta al contrari,  serà substituït per un altre company,  i no es podrà reincorporar fins passats 2 minuts.
3.       No tindran validesa els triples en bàsquet, es a dir comptaran 2 punts.
4.       Dintre del terreny de joc, sempre haurà d’haver com a mínim dues participants femenines, o pel contrari, si és un equip majoritari de noies, haurà d’haver el mínim establert anteriorment de nois.
5.       Els jugadors no podran dirigir protestes a l’àrbitre, durant el temps que duri el partit.
6.    L’àrbitre podrà expulsar del partit, a  aquells jugadors que no acceptin les normes (aquest jugador serà substituït per un altre company, tenint en compte l’exigència de fer jugar dues companyes com a mínim <punt 4>, i en cas que això no pogués ser, per lesió o expulsió, serà l’àrbitre qui decideixi que s’ha de fer).

PUNTUACIÓ
En cada partit hi hauran 3 punts en joc.
·       1 punt pel resultat.
·   1 punt per l’originalitat de l’equipament i el manteniment d’aquest, durant la competició (a criteri de l’àrbitre).
·        1 punt pel “bon rotllo” i “joc net”, dins l’equip i amb el contrari (a criteri de l’àrbitre).
En acabar el partit, es confeccionarà  un acta i es durà a una taula de control, que comptabilitzarà i acumularà els punts de cada partit, elaborant, així, una classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada