divendres, 12 d’octubre del 2012

Agraïments de TV3 i la seva Fundació


06-06-2012
Benvolguts amics,

En nom de la Fundació La Marató de TV3, volem fer-vos arribar el nostre agraïment per donar suport a la Marató per la pobresa amb l'organització de la vostra activitat solidària.


Us felicitem per ajudar-nos a difondre el missatge d'aquesta Marató excepcional i per la vostra participació activa, que ha estat fonamental per obtenir una recaptació de 4 milions d'euros i superar totes les nostres expectatives.

Si encara no heu fet l'ingrés de la vostra recaptació, us recordem que el número de compte per a les activitats és 2100-0555-35-0202066162 i que haureu de fer-lo efectiu urgentment, indicant el nom de la vostra entitat, ja que tancarem els comptes de la Marató per la pobresa aquest mes de juny.

Gràcies a tots per sumar esforços, iniciatives i il·lusions a l'hora d'afrontar aquest repte compartit i feu extensiu aquest missatge d’agraïment i felicitació a tots els vostres col·laboradors.

Departament d'Activitats

PD: Us informem que la pròxima Marató se celebrarà el 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. A principis d’octubre ens posarem en contacte amb vosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada