dimarts, 11 de març del 2014

  
 
Xanascat butlletí
 
 
L'Estiu és teu 2014
 
Número 98. Març 2014
 
ESTIU ES TEU 2014
 
 
L'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà, el proper 17 de març a les 12 hores del migdia, el període de preinscripcions al programa "L'Estiu és teu!" a través del portal webxanascat.cat/estiuesteu.
El programa, que enguany arriba a la seva vintena edició, ofereix estades per a infants i joves de 5 a 16 anys als albergs de la Xanascat. Les modalitats que es poden escollir per aquestes estades són: idiomes, multiesportives, combinat d'anglès i multiesportives, música, esportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura i combinat d'anglès i astronomia.
El període de preinscripcions comença el proper 17 de març a les 12 hores, i finalitza el 7 d'abril a la mateixa hora.
El procés de preinscripció, enguany, presenta una novetat destacable: un cop adjudicades les places mitjançant el sorteig públic, els usuaris que hagin quedat en llista d'espera podran autoadjudicar-se les places disponiblesdirectament des del portal de preinscripcions.
Altres novetats importants del programa són els nous torns de 8 dies/7 nits, noves especialitats en la tipologia "Música", nous albergs, etc. Totes les novetats del programa les trobareu en aquest enllaç: NOVETATS.
Tota la informació de les estades, preus, albergs i procés de preinscripció la trobareu al web xanascat.cat/estiuesteu.
 
Colònies Setmana Santa
 
Colonies Setmana Santa
La proposta de la Xanascat per les vacances de Pasqua es diu, Colònies Setmana Santa.
Cinc dies d'estada per gaudir, aprendre i passar-ho bé amb les estades d'anglès a l'alberg de Planoles (Pere Figuera), o multiesportives a l'alberg de Coma-ruga, del 13 al 17 d'abril, per a nois i noies de 8 a 16 anys.
Més informació i reserves al web o bé trucant al 934 838 363.
 
Escapa't a la neuSuma't a la generació Carnet Jove
Commemoració Tricentenari
 Agència Catalana de la Joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada