dimarts, 5 de febrer del 2013

VACANCES EN FAMÍLIA

  
 
Xanascat butlletí
 
 
VACANCES EN FAMÍLIA 2013
 
Número 63. Gener 2013
 
VACANCES EN FAMÍLIA
 
 
El Departament de Benestar Social i Família obrirà el proper 4 de febrer a les 12 hores el període de preinscripcions al programa “Vacances en família".

El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys residents a Catalunya la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). El programa té l'objectiu de posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família en passar junts un temps de lleure i, a la vegada, potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya.
Poden participar totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d'edat (0 a 17 anys). Els períodes són: Setmana Santa; l'estiu; alguns ponts i els caps de setmana de març de 2013 a febrer del 2014.
Procés d'inscripció:Les famílies interessades es poden preinscriure des del 4 de febrer a partir de les 12 hores fins al 25 de febrer a la mateixa hora, als webs xanascat.cat i gencat.cat/benestarsocialifamila/familia.
Tota la informació de les estades la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar aquí.
VACANCES EN FAMÍLIA 2013
En aquest enllaç us podreu informar de tots els torns i albergs que s'ofereixen durant la primera convocatòria. Torns compresos entre els mesos de març i agost 2013. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada