dijous, 2 de febrer del 2012

VACANCES EN FAMÍLIA



Xanascat butlletí
 
 Vacances en família 2012 
Número 36. Gener 2012
 
Vacances en família 2012
 
 
El Departament de Benestar Social i Família ja ha obert el període de preinscripcions al programa “Vacances en família”, fins al proper 20 de febrer. 

El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys, residents a Catalunya, la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural de Catalunya. El programa té com a objectiu posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família en passar junts un temps de lleure, i així intensificar els seus vincles afectius durant aquesta estada.

A la vegada, es pretén potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya. D'aquesta manera, s'intensifica encara més l'orientació social al servei de la ciutadania dels albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut.

Famílies destinatàries i procés d'inscripcióEl programa amplia per primera vegada les condicions de participació a totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d'edat (0 a 17 anys), de manera que tindrà un caràcter universal. Els participants al “Vacances en Família” tindran la possibilitat de passar unes vacances als albergs de la Generalitat en diferents èpoques de l'any i de diferent durada. Els períodes són: Setmana Santa, l'estiu, els ponts de maig, de la Diada, d'octubre, de Tots Sants i de desembre, i els caps de setmana de març del 2012 a febrer del 2013.
Per a més informació descarregueu-vos el programa clicant aquí.
 
 
Calendari de torns
En aquest enllaç us podreu informar de tots els torns i albergs que s'ofereixen durant la primera convocatòria. Torns compresos entre els mesos de març i agost 2012.

Xanascat al FacebookRuta Carnet Jove 2012+q ALBERGS
 Agència Catalana de la Joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada