divendres, 28 de gener del 2011

NO LLENÇIS LA TOVALLOLA


L’Ampa de l’IES Bellulla  hem organitzat  per segon any la festa participativa NO LLENÇIS LA TOVALLOLA per als pares i mares de l’IES. Festa de convivència entre nosaltres pares i mares,els nostres fills i el professorat.
A tots els assitents se’ls obsequiava amb una samarreta amb el lema de la festa. El disseny l’ha fet l’alumne Hector Gonzalez de 2n de batxillerat
Vam iniciar el matí amb uns taller de defensa personal, realitzat per la policia local de canovelles, els agents Rafa, Gonzalo, Núria i Roberto ens van ensenyar de forma pràctica com defentsar-se davant d’un atac.
A continuació els alumnes van fer una mostra de les activitats extraescolars realitzades al llarg del curs, judo, badgminton, futbol i aeròbic, volem destacar  el tast de ball de gitanes de la colla organitzada per la professora de gimnàstica, Pilar Crespo que va ser molt bonic i treballat.

Un cop acabades aquestes demostracions l’AMPA vam convidar als assistent a un pica pica i les famílies que havíem portat dinar per compartir vam  acabar la festa amb un bon apat.

Volem agraïr la col.laboració de la policia local, del professorat de l’IES i dels alumnes i pares participants.

AMPA IES BELLULLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada